Privacyverklaring

Wij willen u graag informeren  met deze privacyverklaring welke gegevens wij verzamelen wanneer u van een van onze diensten gebruikt maakt.

Onze contact gegevens:

Miranda Wanders

Mandolinestraat 65

2287 ET  Rijswijk

Telefoon: 06 26450501

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Persoonsgegevens die wij verwerken.

Miranda’s dogs verwerkt u persoonsgegevens doordat u gebruikt maakt van onze diensten.

Hieronder vindt een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

-         Voor- en achternaam

-         Adresgegevens

-         Telefoonnummer

-         E-mailadres  

Doel waarvoor uw gegevens verzameld worden.

Wij gebruiken ze voor het afhandelen van uw betaling.

U te kunnen bellen of via WhatsApp contact te maken en te kunnen e-mailen indien dit noodzakelijk is voor de afhandeling van onze dienstverlening.

Ook worden de gegevens gebruikt door ons om te voldoen aan onze wettelijke verplichting zoals het afdragen van belasting.

 

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens.

Miranda’s dogs bewaard uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te bereiken waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen.

Uiteraard heeft u het recht om uw gegevens in te zien, te laten corrigeren of te verwijderen.

Met daarnaast het recht om de eventuele toestemming in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.